TAULER D'ANUNCIS!!!

Informació Mesures Covid

 
Picture of Administració Aula Virtual
Informació Mesures Covid
by Administració Aula Virtual - Friday, 6 November 2020, 11:14 AM
 

   Estimat alumnat                                                                         (debajo en castellano)

En relació a la transmissió de la COVID-19 i davant els últims contagis que hi ha hagut en els últims dies recordem a tots els membres de la comunitat educativa la necessitat de mantindre totes les mesures de prevenció i de protecció de la salut no sols durant la vostra estada als centres educatius sinó que també que ho continueu aplicant en la vostra vida quotidiana i en les vostres relacions socials habituals, atés que els contagis produïts fora del centre poden tindre una important incidència en el mateix funcionament del centre."

A hores d'ara al nostre Centre no hem detectat cap cas la qual cosa indica que estem fent les coes bé, però recordem que tot l'alumnat teniu la responsabilitat i l'obligació de:

  • Mantindre el compromís amb el compliment de les normes de salut i higiene  d'acord amb els protocols determinats en el pla de contingència del centre.
  • Controlar diàriament el vostre estat de salut abans d'acudir al centre mitjançant l'observació de la simptomatologia pròpia de la COVID-19 (tos, febre, dificultat en respirar, etc.) i el mesurament de la temperatura corporal.
  • No acudir al centre en el cas de presentar simptomatologia o una temperatura corporal major de 37,5 °C. Mantindreu aquesta situació de no assistència al centre fins que el/la professional sanitari/sanitària de referència confirme l'absència de risc per a voslatres i per a la resta de l'alumnat.

Estimado alumnado,

En relación a la transmisión de la *COVID-19, desde la Consellería de Sanidad
Universal y Salud Pública nos indican que insistimos a todos los miembros de la comunidad educativa la necesidad de mantener todas las medidas de prevención y de protección de la salud no solo durante vuestra estancia en los centros educativos sino que también que lo continuáis aplicando en vuestra vida cotidiana y en vuestras relaciones sociales habituales, dado que los contagios producidos fuera del centro pueden tener una importante incidencia en el mismo funcionamiento del centro."

A estas alturas en nuestro Centro no hemos detectado ningún caso, lo cual indica que estamos haciendo las cosas bien, pero recordamos que todo el alumnado tenéis la responsabilidad y la obligación de:Mantener el compromiso con el cumplimiento de las normas de salud e higiene  de acuerdo con los protocolos determinados en el plan de contingencia del centro.

  • Controlar diariamente vuestro estado de salud antes de acudir en el centro mediante la observación de la sintomatología propia de la *COVID-19 (tos, fiebre, dificultad al respirar, etc.) y la medición de la temperatura corporal.
  • No acudir al centro en el caso de presentar sintomatología o una temperatura corporal mayor de 37,5 °C. Mantendréis esta situación de no asistencia en el centro hasta que el/la profesional sanitario/sanitaria de referencia confirmo la ausencia de riesgo para *voslatres y para el resto del alumnado.

(Editat per Carles Durà-Amado - Missatge original enviat el divendres, 30 d’octubre 2020, 14:05)