TAULER D'ANUNCIS!!!

AFA: Creadors de records / Creadores de recuerdos

 
Picture of Carles Durà i Amado
AFA: Creadors de records / Creadores de recuerdos
by Carles Durà i Amado - Thursday, 4 April 2019, 2:09 PM
 

Benvolgut alumnat, 

des de l'Associació AFA "Amics i Familiars de malalts d'Alzheimer" d'Ibi ens proposen participar en una activitat que forma part del programa de participació social "AFA IBI, creadors de records"

Ens proposem un taller d'elaboració de marcapàgines amb els mateixos malalts, els dies divendres 12 d'abril i 10 de maig d'11 a 12.30 en la seu d'AFA a l'antiga fàbrica Pilen (C/Quevedo núm.3).amb la intenció de a fomentar la interacció entre usuaris/as de AFA Ibi i alumnes/as de la EPA d'Ibi.

Els marcapàgines elaborats en els tallers podria ser posteriorment repartits pels diferents comerços de la localitat per a ser adquirits per un preu simbòlic.

Les persones interessades a participar-hi heu de parlar amb el vostre professor o amb l'equip directiu per fer els grups.

Aquest programa té com a objectius:
-Sensibilitzar i/o conscienciar  la població d'Ibi sobre la malaltia d'Alzheimer o un altre tipus de demència i l'atenció de les persones afectar.
-Ser nexe d'unió entre usuaris/as de l'associació i integrants d'altres col·lectius.
-Donar a conéixer la labor que AFA Ibi està duent a terme en la localitat.
-Aconseguir un efecte multiplicador i divulgatiu, és a dir, que aquest programa tinga un abast major i arribe a familiars i amics.

 

Querido alumnado,

desde la Asociación AFA "Amigos y Familiares de enfermos de Alzheimer" de Ibi nos proponen participar en una actividad que forma parte del programa de participación social "AFA IBI, creadores de recuerdos"
Nos proponems un taller de elaboración de marcapàgines con los mismos enfermos, los días viernes 12 de abril y 10 de mayo de 11 a 12.30 en la sede de AFA en la antigua fábrica Pilen(C/Quevedo n.º3) con la intención de a fomentar la interacción entre usuarios/as de AFA Ibi y alumnos/as de la EPA de Ibi.


Los marcapáginas elaborados en los talleres podría ser posteriormente repartidos por los diferentes comercios de la localidad para ser adquiridos por un precio simbólico. 

Todos las personas interesadas en participar tenéis que hablar con vuestro profesor o con el equipo directivo para hacer los grupos.

Este programa tiene como objetivos:
-Sensibilizar y/o concienciar a la población de Ibi sobre la dolencia de Alzheimer u otro tipo de demencia y la atención de las personas afectar.
-Ser nexo de unión entre usuarios/as de la asociación e integrantes otros colectivos.
-Dar a conocer la labor que AFA Ibi está llevando a cabo en la localidad.
-Conseguir un efecto multiplicador y divulgativo, es decir, que este programa tenga un alcance mayor y llego a familiares y amigos.
Nos proponen un taller de elaboración de marcapáginas con los mismos enfermos, con la intención de fomentar la interacción entre usuarios/as de AFA Ibi y alumnos/as de la EPA de Ibi.